Cautare

2728 de rezultate pentru "florin chise la targ ploiesti" (5.27 secunde)
Peste 200 de locuinte si-au gasit proprietari la targul imobiliar din Capitala dedicat programului Prima Casa. ... In ciuda optimismului dezvoltatorilor imobiliari prezenti la targ, multi dintre potentialii clienti au plecat acasa nemultumiti. Asa se face ca din 9.000 de locuinte scoase la vanzare, s-au rezervat putin peste 200.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
Maine, 3 decembrie, la orele 10.00, se deschide tIMOn - Targul Imobiliar National, sub titlul "Ultima sansa sa-ti iei o casa".
In acest scop, municipalitatea a contractat un credit extern In aceasta primavara vor incepe lucrarile la imensul Centru Multifunctional Craiova, un complex expozitional care va costa peste 80 de milioane de lei (800 de miliarde de lei vechi) si se va ridica pe locul fostului targ din Romanesti in urmatoarele 36 de luni.
Cea de-a patra editie a Targului de Cariere organizat zilele acestea la Teatrul National "Marin Sorescu"
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
Prima participare romaneasca la Mobile World Congress de la Barcelona:
Carmen Musat, director al Editurii Cununi de Stele, a participat recent, cu un stand, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "La standul meu din cadrul acestui targ, am avut carti la 5 RON si la 10 RON, 15 RON si 20 RON!
Radio Romania va invita la GAUDEAMUS 2017! ... A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs:
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite. ... Ne vom intalni in prag de sarbatoare pentru a te ajuta sa alegi cadourile perfecte pentru familia ta, dar si pentru a participa la:
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. Cati expozanti participa la acest targ?
Superliga, etapa a 28-a Petrolul Ploiesti - Universitatea Craiova 2-3 (1-2) Au marcat: ... Florin Parvu Univ. Craiova: L. Popescu - Capatana, Maldonado, Screciu, Ndong - A.
Palatul comunal Calarasi (Primaria Calarasi) Pe teritoriul administrativ al municipiului Calarasi, asa cum este el delimtat astazi, descoperirile arheologice si marturiile documentare atesta faptul ca din neolitic si pana la formarea statului national roman, rezultat al Unirii celei mici de la 24 ianuarie 1859, aici, la cotul Borcei s-au constituit si dezvoltat doua asezari omenesti:
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Social-democratii au refuzat sa ia parte la dezbateri, dupa ce pe ordinea de zi a fost trecut proiectul privind schimbarea vicepresedintelui Constantin Manolache, sustinut de PSD.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
Actorul Florin Calinescu a avut luni, la sediul PNL, o discutie de o jumatate de ora cu liderii liberali. ... E un pas important", a spus Florin Calinescu dupa ce a iesit din sediul PNL.
google-analytics.com